Met Reiki meditatief ontspannen

Heb je het gevoel achter jezelf aan te hollen? Niet helemaal te zijn 'aangehaakt'? Kom je net overal te laat? Kortom, heb je het gevoel dat je veel te gehaast leeft? Geef je dan eens over aan een Reiki behandeling.
 
               Afbeelding invoegen                                       Afbeelding invoegen
 
Tijdens een sessie hoef je zelf niets te doen. Alleen je schoenen uit en dan kun je plaatsnemen op de behandeltafel. Je ligt op je rug, desgewenst met een kussen onder je hoofd en knieŽn. Als je lekker ligt zet ik de muziek aan en begin ik met behandelen.
 
Afbeelding invoegen
 
Ik begin bij je hoofd en houd mijn handen vlak boven je gezicht, ongeveer 3 minuten lang, dan verplaats ik mijn handen naar een volgende positie. Zo ga ik van boven naar beneden en ga alle chakra's af. Als ik bij je voeten ben geŽindigd vraag ik je om je om te draaien zodat ik je schouders en rug kan behandelen. Meestal duurt een lichaamsbehandeling ongeveer een uur.
 
Tijdens een behandeling kan er van alles gebeuren. Je kunt in slaap vallen, maar het kan ook zijn dat je het koud krijgt of juist heel warm. Je kunt tintelingen voelen in je armen of benen of wind voelen langs je hoofd. Alles heeft te maken met de energie, waar we mee werken. De één is daar gevoeliger voor dan een ander.
 
Soms voel je je na één behandeling al als herboren, maar het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Voor meer informatie zie de folder: Folder Reiki 2017.pdf
 
Afbeelding invoegen